تست
اردیبهشت ۱۳, ۱۳۹۵
“پگاه”زنجان موفق به کسب گواهینامه حمایت از حقوق مصرف کنندگان استانی شد.
خرداد ۱۰, ۱۳۹۵
نمایش همه

دسر آلبالو
مواد لازم :
شیر پگاه ۳ فنجان
خامه پگاه ۲۰۰ گرمی پگاه زنجان
ژلاتین ۸ ورق
وانیل نصف قاشق چایخوری
کمپوت آلبالو یک قوطی
شکر۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
به جای یک قوطی کمپوت آلبالو می توانید از یک لیوان آلبالوی هسته گرفته به همراه یک
لیوان آب آلبالو استفاده کنید.
۶ ورق از ژلاتین ها را در آب گرم خیس می کنیم . سپس به شیر داغ اضافه می کنیم و به هم می زنیم تا کاملاً حل شود. سپس سفیده تخم مرغ را با وانیل خوب به هم می زنیم تا سفت شود. بعد نصف فنجان پودر قند را به آن اضافه می کنیم و مجدداً به هم زدن ادامه می دهیم تا سفیده کاملاً سفت شود . خامه را با بقیه پودر قند هم می زنیم تا خامه نیز سفت شود. سپس آن را با سفیده مخلوط می کنیم و شیر سرد شده را به تدریج به آنها اضافه می کنیم. مایع مخلوط شده ( کرم ) را در قالب گردی که وسط آن سوراخ باشد می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا بسته شود. آب کمپوت یا آب آلبالو را با ۲ ورق ژلاتین و ۲ قاشق سوپخوری شکر مخلوط کرده و ظرف را روی بخار آب قرار می دهیم تا ژلاتین و شکر حل شود. صبر می کنیم تا آب آلبالو کمی سرد شود. سپس آلبالو به آن اضافه می کنیم و می گذاریم ژله نیم بند شود. ظرف کرم را از یخچال درمی آوریم و در دیس گرد برمی گردانیم و ژله نیم بند شده آلبالو را در وسط کرم می ریزیم و آن را مجدداً در یخچال قرار می دهیم تا ژله کاملاً بسته
شود . بعد اطراف دسر را با خامه و آلبالو تزئین می کنیم.
توجه : هیچ وقت ژلاتین را در شیر در حال جوش اضافه نکنید، زیرا باعث بریده شدن آن می شود. بهترین طریقه حل کردن ورقه ژلاتین و یا پودر ژلاتین به طریقه بن ماری ( روی بخار آب ) می
باشد
نکته : یک ورق ژلاتین مساوی با یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین می باشد

دستور تهیه کیک خامه ای با توت فرنگی
مواد لازم :
آرد مخصوص کیک: 2 و 2/1 پیمانه
بکینگ پورد :1 قاشق غذا خوری
نمک: 2/1 قاشق چای خوری
شیر پگاهیا باترمیلک( (buttermilk ( ترکیبی از شیر و ماست یا دوغ بی‌نمک): 1 و 4/1 پیمانه
سفیده تخم مرغ ( بزرگ): 4 عدد
شکر: 1 و 2/1 پیمانه
رنده پوست لیموترش: 2 قاشق چای خوری
کره پگاه بی‌نمک ( برای تهیه شیرینی)( به دمای محیط رسیده): 2/1 پیمانه
عصاره لیموترش یا وانیل : 2/1 قاشق چای خوری
طرز تهیه :
در ابتدا آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ باهم مخلوط کنید.
شیر و سفید تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. رنده پوست لیمو و شکر را نیز در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده با استفاده از انگشت آن‌ها ورز دهید.
کره را داخل شکر انداخته و اجازه دهید تا با کره مخلوط شود .
وانیل را به آن اضافه کنید.
3/1 از آرد را به آن افزوده و آنقدر مخلوط کنید تا یکدست شود.
2/1 از شیر را به آن افزوده و مجددا اجازه دهید تا این مواد نیز یکدست شوند.
3/1 از آرد را افزوده و مانند سری قبل به خوبی مخلوط کنید.
بقیه شیر را به مواد اضافه نموده و مخلوط نمایید.
بقیه آرد را نیز به مواد اضافه کرده و به خوبی تا حدی که یکدست شود مخلوط نمایید. خمیر بدست آمده را در قالب‌های گرد در ابعاد 5×9 سانتی‌متر که‌از قبل چرب شده و در آن کاغذ
روغنی انداخته شده بریزید.
سپس قالب را به مدت 30-20 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت در فر از قبل گرم شده قرار دهید. زمانی کیک آماده است که با فروکردن خلال دندان به داخل مواد وبیرون آوردن از آن مواد به
خلال دندان نچسبیده و در واقع تمییز باشد.
اجازه دهید تا کیک سرد شود.
کیک را از وسط برش دهید.

کيک انجير و ماست
كيك انجير يكي ديگر از كيك‌ هاي ميوه‌اي است كه در آن به جاي شير از ماست استفاده مي ‌شود و طعم نسبتا ترش ماست در تركيب با شيريني حاصل از انجير و عسل، كيكي خوشمزه را ايجاد
مي ‌كند.
مواد لازم براي 8 نفر :
انجير متوسط (هر كدام را به 8 قسمت تقسيم كنيد) 10 عدد
عسل پگاه 3 قاشق سوپ‌خوري
كره نرم‌ شده (پگاه زنجان ) 200 گرم يا يك پيمانه
پودر قند 175 گرم يا سه‌ چهارم پيمانه
پوست رنده‌شده ليموترش يك عدد
پوست رنده‌شده پرتقال نصف عدد
تخم‌ مرغ (سفيده و زرده آن جدا شود) 4 عدد
آرد سفيد گندم 225 گرم يا 2 پيمانه
بيكينگ پودر يك قاشق چاي ‌خوري
ماست 250 پگاه زنجان ميلي ‌ليتر يا يك پيمانه
عسل پگاه براي براق كردن انجيرهاي پخته روي كيك مقداري
طرز تهیه :
1- فر اجاق گاز را روي 180 درجه سانتي‌ گراد يا 350 درجه فارنهايت يا شماره 4 از قبل گرم كنيد. قالب كيكي با قطر 23 سانتي‌ متر را آماده كنيد، سپس كف و ديواره آن را بعد از چرب كردن با روغن مايع، با كاغذ روغني مخصوص شيريني ‌پزي پوشش دهيد. حالا برش ‌هاي انجير را
در كنار و همچنين روي هم در كف قالب بچينيد و 3 قاشق عسل را روي انجيرها بريزيد.
2- كره، پودر قند، رنده پوست ليمو و پرتقال را در كاسه بلوري بزرگي بريزيد و با همزن شروع به مخلوط كردن آن ها بكنيد تا مخلوط حاصل، بي‌ رنگ شده و پف كند. سپس كم‌ كم زرده ‌هاي
تخم ‌مرغ را به آن اضافه كرده و هم بزنيد.
3- مواد لازم خشك شامل آرد، بيكينگ پودر را در ظرفي با هم مخلوط كرده و سپس كمي از آن را به مخلوط كرمي اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. سپس يك قاشق ماست به آن افزوده و هم‌ زدن را ادامه دهيد. همين كار را به نوبت تا زماني تكرار كنيد كه مخلوط خشك و ماست تمام شده و خميري
حاصل شود.
4- كاسه تميزي آماده كنيد و سفيده‌ هاي تخم ‌مرغ را در آن بريزيد و با مخلوط ‌كن آن‌ قدر بزنيد تا پف كرده و سفت شود. حالا ابتدا نيمي از آن را به مايه كيك اضافه كرده و آرام هم بزنيد، سپس باقيمانده سفيده زده ‌شده را افزوده و هم ‌زدن را يكي ‌دو بار به آرامي انجام دهيد. مايه كيك را روي
انجيرها بريزيد و به مدت يك ساعت در فر حرارت دهيد تا بپزد.
تزيين خيار با ماست چکيده طعم آب پرتقال با سالاد برای من که طعم جدید و بسیار خوبی بود. اگه دوست داشتید، امتحان کنید. ضمن اینکه پر از سبزیجاتیه که هم آهن زیادی دارن و هم ضد سرطان هستن. مواد لازم : خيار متوسط: چند عدد
ماست چکيده پگاه: يک پيمانه
طرز تهیه :
از انتها و سرخيار دو برش به اندازه 4 تا 5 سانتي متر زده وروي هرکدام از برش ها 5 گلبرگ خيلي نازک بزنيد. روي اين گلبرگها5 گلبرگ عميق زده و قسمت وسط خيار را به آرامي جدا کنيد و داخل آب يخ قراردهيد تا باز شود، سپس قسمت وسط گل را با ماست چکيده منقش سازيد و روي
آن را يک پر جعفري يا يک برش کوچک از هويج يا چغندر تزيين کنيد.
نکته : براي منقش ساختن وسط گل مي توانيد از قيف و ماسوره آچاري استفاده کنيد.

سالاد سبز با سس آب پرتقال
طعم آب پرتقال با سالاد برای من که طعم جدید و بسیار خوبی بود. اگه دوست داشتید، امتحان
کنید. ضمن اینکه پر از سبزیجاتیه که هم آهن زیادی دارن و هم ضد سرطان هستن.
مواد لازم :
چند جور سبزی سبز مثل
بروکلی
کاهو
خیار با پوست
سبزیجاتی که برگ پهن دارن مثل اسفناج (به اندازه کاهو خرد کنید.)
کاملا به خودتون بستگی داره. مثلا من چون اسفناج دوست نداشتم، استفاده نکردم.
لوبیا چیتی پخته حدودا نصف فنجان
بادام خرد شده
پنیر فتا پگاه
مواد لازم برای سس :
آب پرتقال پگاه نصف پیمانه
آب لیمو دو سه قاشق غذاخوری
شوید خشک یک قاشق مربا خوری
نمک و فلفل
طرز تهیه :
خیلی خیلی ساده است.
همه مواد سس رو با هم دیگه مخلوط کنید.
همه مواد سالاد رو هم مخلوط کنید و در کنار همدیگه سرو کنید.
نکته : فقط نکته ش اینه که به شکل قشنگی این مواد رو کنار هم قرار بدید تا تعادل رنگی حفظ بشه.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 4 =